Antreprenori locali. Familia Panici din Bacău face afaceri de 160 mil. lei din fasonarea oţelului-beton şi distribuţia de materiale de construcţii, prin firma Rikko Steel

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.09.2022

♦ Potrivit Confidas.ro, Rikko Steel are încheiate 20 de contracte de achiziţie publică, în valoare totală de aproape 3 milioane de lei, având ca beneficiari Ministerul Apărării ♦ Compania a raportat zero angajaţi pentru anul trecut.

Rikko Steel, o companie din domeniul construcţiilor din Bacău, a ajuns la afaceri de 158 de milioane de lei în 2021, după o creştere de 70% faţă de anul precedent. Com­pa­nia este specializată în furniza­rea de hidroizolaţii, vată mine­rală, faţade, acoperişuri şi plăci OSB, având însă şi activitate de producţie.

Rikko Steel este deţinută, potrivit datelor de pe plat­forma de analiză financiară a companiilor Confidas.ro, de Ecaterina şi Radu Panici, în proporţii egale. Repre­zentanţii companiei nu au dorit să răspundă solicitării ZF referitoare la povestea din spatele businessului şi planurile de dezvoltare.