Wolf Theiss a asistat un sindicat de bănci cu privire la acordarea unei facilităţi de credit de 410 milioane euro către Iulius Group în scopul refinanţării a patru centre comerciale

Autor: Roxana Rosu 13.09.2022

Wolf Theiss a acţionat în calitate de consilier juridic pentru sindicatul de bănci format din Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română, OTP Bank Nyrt, OTP Bank România şi Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien AG, în legătură cu o facilitate de credit de 410 milioane de euro acordată Iulius Group.

Dezvoltatorul va folosi împrumutul pentru a susţine planurile de investiţii pe termen lung şi pentru a-şi refinanţa reţeaua naţională de centre comerciale regionale Iulius Mall, situate în Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava şi Timişoara.

"Suntem foarte încântaţi că cele cinci bănci implicate s-au bazat pe expertiza Wolf Theiss. Le suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o de a coordona şi a contribui la încheierea cu succes a celei mai mari facilităţi de credit acordată în segmentul centrelor comerciale în România", a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar şi Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.