După 15 ani în Coface, trece la brokeraj în asigurări. Eugen Anicescu, fostul şef al Coface România, preia conducerea operaţiunilor locale ale Aon, jucător global în piaţa brokerilor de asigurări. Mandatul trebuie să primească viză de la ASF

Autor: Cristina Bellu 14.09.2022

Aon, unul dintre liderii globali ai pieţei brokerilor de asigurări, l-a numit pe Eugen Anicescu în funcţia de director general al filialei locale sub rezerva validării mandatului său de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Eugen Anicescu deţine o expertiză solidă de peste 22 de ani în industria asigurărilor la nivel corporativ, acumulată în poziţii de conducere în cadrul unor jucători globali de top în soluţii de asigurări comerciale şi generale pentru companii, consultanţă în risk management, date şi informaţii despre companii, rating financiar şi management al creanţelor neperformante. În ultimii 15 ani, Eugen Anicescu a activat în cadrul Coface România în calitate de director general, director comercial şi director al diviziei de trade credit, iar anterior a condus divizia de reasigurări a companiei de asigurări Generali România.