Enablon, companie parte din grupul olandez de IT Wolters Kluwer, a deschis un hub de cercetare & dezvoltare la Cluj şi are în plan să ajungă la 100 de oameni în 5 ani

Autor: Adrian Seceleanu 15.09.2022

Ţinta de recrutare pentru acest an pentru noul noul hub din Cluj-Napoca este de aproximativ 30 de programatori, spune Tudor Ziman, director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon.

Enablon, o companie de software care dezvoltă soluţii pentru sustenabilitate (ESG) şi care este parte a grupului olandez de IT Wolters Kluwer, a deschis un hub de cercetare - dezvoltare în Cluj-Napoca, unde are în plan să ajungă în câţiva ani la câteva zeci de angajaţi.

„Pentru 2022, plănuim să angajăm în noul hub din Cluj-Napoca aproximativ 30 de programatori. Ulterior, dorim să consolidăm câte 10-20 de posturi anual, obiectivul pe termen mai lung - în aproximativ 5 ani -  fiind să ajungem la o echipă de 100 de angajaţi“, a declarat pentru ZF Tudor Ziman, director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon. Compania a ales Clujul în condiţiile în care grupul Wolters are deja operaţiuni de ani de zile în oraş. „Clujul este un centru IT&C dinamic pe plan global, având o comunitate însemnată de programatori de top şi mii de absolvenţi ai facultăţilor de profil“, a punctat Ziman.