(P) Proinvest Properties a demarat lucrările la cel mai mare parc industrial privat din nord – estul României

Autor: Publicitate 20.09.2022

Proinvest Properties SRL, parte a grupului de firme Proinvest, a demarat construcţia parcului industrial Proinvest Park Miroslava. Planificat a fi dezvoltat pe o suprafaţă de teren de circa 300.000 mp, parcul industrial se situează în proximitatea zonei metropolitane Iaşi.

Parcul include atât opţiuni de depozitare şi unităţi de producţie, cât şi posibilitatea de a găzdui activităţi comerciale şi de retail. Suprafaţa totală închiriabilă este de cca 130.000 mp şi este cel mai mare proiect de acest fel din nord-estul României. 

Proinvest Park Miroslava este amplasat într-o zonă cu acces direct la drumul european E583 şi la traseul anunţat pentru autostrada A8. Fiind al doilea oraş ca mărime şi unul din principalele centre universitare din România, Iaşul adaugă pe lista avantajelor Proinvest Park Miroslava şi acceesul la o piaţă a forţei de muncă înalt calificată.

Cei interesaţi de extinderea afacerii lor în Iaşi pot solicita informaţii despre Proinvest Park Miroslava folosind datele de contact de pe site-ul companiei Proinvest Properties SRL (www.proinvestproperties.ro).