Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei: depozitul pe 2 ani are 7%, cel pe 3 luni 6%, iar contul de economii 3%

Autor: Roxana Rosu 21.09.2022

Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei, oferind o dobândă de 3% pe an la contul de economii Super Acces Plus şi de 6% la depozitul pe 3 luni.

Cea mai mare dobândă în lei, plătită de Raiffeisen Bank este de 7% pe an, pentru depozitele cu scadenţa la 2 ani.

Depozitul pe termen de 6 luni, Flexidepozit, produs care permite alimentări ulterioare multiple şi o retragere parţială, are acum o dobândă de 6,25% pe an.  

 “Raiffeisen Bank continuă acţiunile de consiliere si încurajare a clienţilor în a-şi crea un fond de urgenţă, de a economisi constant pentru planurile lor pe termen mediu sau lung, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanţi pentru  nevoile lor financiare. Prin aceste măsuri succesive de creştere a dobânzilor la depozite reducem impactul negativ, indus de inflaţie şi de creşterea preţurilor”, a spus Andra Ion, director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank. 

Oferta de economisire este disponibilă în aplicaţiile digitale Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online.  Clienţii au posibilitatea să adauge şi o componentă investiţională (SmartInvest sau plăţi recurente în fondul Ron Flexi).

 Raiffeisen Bank are 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice, peste 4.700 de angajaţi, circa 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 de ATM-uri şi MFM-uri, o reţea de aproape 28.000 de POS-uri.