Andreea Mihai, fost executiv în cadrul Carrefour şi director de marketing la Leroy Merlin, preia conducerea dezvoltatorului imobiliar HAGAG Development Europe, în funcţia de CEO

Autor: Roxana Rosu 27.09.2022

Andreea Mihai, care a ocupat timp de 17 ani diferite funcţii de conducere în cadrul Carrefour România, a fost numită CEO al  dezvoltatorului imobiliar HAGAG Development Europe.

Ea va superviza operaţiunile din România şi va coordona activitatea de dezvoltare, fiind responsabilă de conturarea planului de afaceri pe termen scurt, mediu şi lung, precum şi de creşterea segmentelor de business existente.

“Decizia de a o avea pe Andreea Mihai în echipa noastră a venit într-un moment în care compania se regăseşte într-o etapă continuă de creştere şi dezvoltare. Experienţa sa extinsă în executive management complementează viziunea şi planurile ambiţioase pe care le avem pentru România.”, spune Yithzak Hagag, Co-fondator şi acţionar Hagag Development Europe.

Andreea Mihai a lucrat în cadrul Carrefour timp de 17 ani, din 2000 în 2017, ocupând diferite funcţii de conducere, apoi a fost Marketing&Ecommerce Director la Leroy Merlin Romania, Executive Director la Niro Investment Group şi consultant.

Cooptarea sa în cadrul Hagag Development Europe vine în contextul accelerării investiţiilor stragetice în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

„Sunt onorată să mă alătur unei companii cu rezultate excepţionale, care dezvoltă proiecte unice în România şi al cărei model de business reprezintă o referinţă pentru piaţa de real estate, precum şi pentru dezvoltarea sustenabilă a ecosistemelor urbane. În acelaşi timp, mă bucur să văd că împărtăşesc aceeaşi viziune cu întreaga echipă Hagag Development Europe, iar asta îmi oferă convingerea că împreună putem dezvolta noi proiecte care vor satisface cele mai exigente cerinţe şi care vor accelera, în acelaşi timp, şi ritmul de creştere a companiei, pe toate segmentele de business.”, declară Andreea Mihai, CEO Hagag Development Europe.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în executive management, Andreea Mihai este absolventă a programului Executive MBA Româno-Francez, realizat în parteneriat între Institutul Naţional de Dezvoltare Economică – ASE şi CNAM Paris, a programului de masterat „Administrarea Afacerilor” din cadrul ASE Bucureşti şi a Facultăţii de Administraţie Economică şi Socială din cadrul Universităţii Bordeaux Montesquieu IV (Franţa), fiind licenţiată şi în Gestiunea Afacerilor, în cadrul ASE Bucureşti.

Hagag Development Europe este primul dezvoltator care se specializează în achiziţia de imobile istorice pe care le modernizează şi le consolidează pentru a le readuce în circuitul economic.

Hagag deţine  clădirea-monument istoric Palatul Ştirbey, două clădiri pe Calea Victoriei, la numerele 109 - fostul sediu Petrom, şi 139 -un fost bloc de locuinţe construit în perioada interbelică, precum şi o fostă centrală telefonică din zona Universitate, pe strada Tudor Arghezi, o clădire veche de birouri situată pe strada Vasile Lascăr, proiectul H Pipera Lake, un teren în zona Primăverii din Bucureşti, cabana Susai din Predeal.