Noul hotel Radisson Blu Aurum din Braşov, clasificat la cinci stele, va fi inaugurat pe 16 octombrie, după o investiţie de 16,3 milioane de euro

Autor: Roxana Rosu 27.09.2022

Noul hotel Radisson Blu Aurum din Braşov, clasificat la cinci stele, va fi inaugurat pe 16 octombrie, după o investiţie de 16,3 milioane de euro, cu aproape 3 milioane de euro peste suma estimată iniţial.

Investiţia a fost finanţată prin EximBank de RaRa Group, proprietari şi dezvoltatori ai hotelului.

Unitatea din centrul oraşului are 110 camere, sală de evenimente cu o capacitate de 150 de persoane, restaurant cu terasă, skybar, piscină, SPA, staţii de încărcare pentru vehicule electrice,parcare.

Clădirea originală, construită în 1930, se afla într-o stare avansată de degradare, iar în timpul lucrărilor de execuţie a fost descoperit şi un fragment din vechiul zid al cetăţii Braşovului.

” Braşovul este cel mai vizitat oraş din România, prin urmare deschiderea unui hotel de lanţ oferă oportunitatea creşterii nivelului serviciilor premium din zona Braşov. Ne aşteptăm ca Radisson Blu Aurum să fie o destinaţie de avut în vedere nu doar pentru turismul de timp liber, ci şi pentru cel de afaceri, având în vedere economia dinamică a zonei”, a precizat Anca Cristea, General Manager Radisson Blu Aurum.