ZF Live. Monalisa Ungureanu, CEO, Agrii România: Anul financiar s-a încheiat la 1 august şi a fost unul cu creşteri de două cifre. Ţinta pentru anul următor este de a ajunge la peste 9.000 de fermieri parteneri, care să lucreze o suprafaţă de 2,5 mil. ha, jumătate din suprafaţa cultivată cu cereale din România

Autor: Florentina Niţu 28.09.2022

Produsele Agrii România - îngrăşăminte şi produse pentru protecţia plantelor - ajung la 8.500 de fermieri.

Agrii România, producător de îngrăşă­minte şi distribuitor de inputuri agricole, deţinut de grupul irlandez Origin Enterprise, a crescut pe toate segmentele în anul finan­ciar august 2021 - august 2022, cu doi digiţi, potrivit informaţiilor oferite de Monalisa Ungureanu, CEO al Agrii România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Anul financiar s-a încheiat la 1 august pentru Agrii România şi a fost unul extraor­dinar, cu creşteri de două cifre, care încep cu 2 sau chiar 3. Am crescut pe toate segmente­le, dar, evident, a fost un an atipic, marcat de lipsa de disponibilitate a produselor. Din per­spectiva partenerilor, am încheiat anul cu 8.500 de fermieri parteneri şi anul acesta ţin­tim peste 9.000“, a spus Monalisa Ungureanu.