Librăriile Diverta, controlate de antreprenorul Augustin Drăgan, listează 10.000 de produse pe platforma de livrare rapidă Tazz

Autor: Cristina Bellu 29.09.2022

Lanţul de librării Diverta, controlat de antreprenorul Augustin Drăgan, a listat o serie de produse pe platforma de livrări de mâncare şi bunuri de larg consum Tazz, aflată sub umbrela grupului eMAG.

„Vrem să ajungem cât mai repede şi la cât mai mulţi dintre oamenii care ne apreciază (…) Pentru o comandă ai nevoie de câteva click-uri, iar produsele îţi ajung acasă, în timp ce tu ai bifat toată lista de To do’s” spune Ema Grigore, General Manager.  

Parteneriatul include în prezent magazinele din Centrul Vechi, Plaza România şi Bucureşti Mall, din Capitală, de unde clienţii pot comanda peste 10.000 de produse precum cărţi, jucării, produse de papetărie sau rechizite şcolare.

„Ne bucură mult parteneriatul cu Diverta pentru că le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi comanda acasă, într-un timp scurt şi rapid, cărţile preferate, dar şi cadouri sau alte produse de care au nevoie, dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse”, completează Alin Şerban, CEO Tazz.

Businessul Diverta a intrat în portofoliul antreprenorului Augustin Drăgan, ce deţine afaceri în domenii precum training, consultanţă, comerţ alimentar online sau IT, după ce acesta l-a cumpărat în urmă cu câteva luni de la Octavian Radu, fondatorul businessului.