Ştefan Tudos, Vice-President, Genesis Property:Partea de rezidenţial a explodat în zona Dimitrie Pompeiu, care va deveni un pol social, nu doar de birouri cum a fost până acum

Autor: Roxana Rosu 29.09.2022

Partea de rezidenţial a explodat în zona Dimitrie Pompeiu, care va deveni un pol social, nu doar de birouri cum a fost până acum, a spus Ştefan Tudos, Vice-President, Genesis Property la conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Există un push pe întoarcerea la birou a angajaţilor, dar e un proces uşor anevoios. Angajaţii întreabă de ce să revină la birou dacă au dovedit că pot fi eficienţi şi de acasă. Aceasta este problema pe care trebuie să o rezolve companiile.  Este importantă şi partea de safety pe care o asigură clădirea, ce facilităţi atipice oferă proprietarul pe lângă cele clasice. In centrul focusului nostru este angajatul şi experienţa lui în cadrul parcului de birouri”.

În proiectul Unity, Genesis a inclus 8000 mp de padure urbană, amfiteatre, alei, fântâni, zone în care angajaţii pot lucra în aer liber, plus partea de comunitate şi evenimente după program.

Proiectul ar trebui să fie gata în martie-aprilie 2023, iar investiţia totală este de circa 50 milioane euro.

Ce a mai spus Ştefan Tudos:

Chiriaşii existenţi vor fi prioritari la înnoirea contractelor.

Componenta de co-living va fi gata la finele anului viitor. Este o clădire care va fi transformată şi include food court, spaţii de locuit.

2023 va fi destul de dificil. Optimist, sper să fie ca 2022. Businessurile puternice, care şi-au dovedit viabilitatea, vor ieşi intărite, având în vedere şi experienţa acumulată în utlimii ani.