Ramona Grozăvescu Chirtoc, Corporate Communication & CSR Manager NHOOD România: La proiectul Coresi din Braşov avem cerere din partea companiilor pentru noi spaţii de birouri şi suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire

Autor: Roxana Rosu 29.09.2022

 La proiectul Coresi din Braşov avem cerere din partea companiilor pentru noi spaţii de birouri şi suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire, a spus Ramona Grozăvescu Chirtoc,  Corporate Communication & CSR Manager NHOOD România în conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Am lansat faza 4 la Coresi, cu două clădiri noi de birouri. Acum ne concentrăm pe U1. Avem cerere, companiile deja solicită spaţii. Suntem în faza de construcţie cu o nouă clădire de birouri. Aici vom avea şi o scoală particulară. Am pus la dispoziţie terenul pentru o şcoală de stat, făcută de Primărie. Coresi este proiectul central al oraşului pe zona de birouri. Companiile îşi extind afacerile şi au nevoie de noi spaţii”.

Ce a mai declarat Ramona Grozăvescu Chirtoc:

Avem şi partea de entertainment, cu Hangarul, care adăpostea pe vremuri IAR-urile armatei şi acum este proiectul nostru de suflet pentru că dă viaţă unui monument abandonat. Lucrăm la restaurarea lui şi avem un concept de gastro-entertaiment care se va adăuga proiectului. 

Am cumpărat hangarul cu tot cu terenul şi nu ne-am dorit nicio clipă să îl dărămâm. Este o clădire spectaculoasă, fără niciun stâlp în interior.