Business sportiv. Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Forest, colaborează cu Pescariu Sports&Spa pentru crearea unei zone sportive pe o suprafaţă de 12.000 mp

Autor: Miruna Diaconu 30.09.2022

♦  Zona avea trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină, dar şi o clădire care va avea o piscină semi-olimpică, un centru spa şi o sală de fitness.

Alesonor, compania de dezvoltare imobiliară care a ridicat proiectul de locuinţe de lux Amber Gardens şi care are în desfăşurare proiectul Amber Forest, colaborează cu Pescariu Sports&Spa pentru dezvoltarea unei baze sportive şi de petrecere a timpului liber pe o suprafaţă de 12.000 mp.

Noua zonă de agrement va cuprinde la exterior trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină concepută pentru relaxare şi o clădire de 2.000 mp care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru spa şi o sală de fitness.

„Am ales echipa Pescariu Sports&Spa pentru valoarea adăugată pe care o va aduce proiectului nostru datorită experienţei pe piaţa serviciilor de relaxare şi sportive pentru adulţi şi copii din România. Ne bucurăm că împreună vom oferi experienţe sociale, sportive şi recreative la cele mai înalte standarde tuturor membrilor comunităţii Amber Forest. De asemenea, facilităţile vor fi disponibile şi pentru persoanele care nu locuiesc în comunitate, dar îşi doresc să aibă un stil de viaţă echilibrat“, spune Alex Skouras managing partner al Alesonor.

Amber Forest este un proiect cu utilizare mixtă care cuprinde 500 de vile verzi, 200 de apartamente verzi, un parc de 5 hectare şi numeroase facilităţi sportive, de agrement, educaţionale şi de lucru.“

„Suburbia va fi dezvoltată pe un teren de 31 ha, cu o suprafaţă construită de doar 15%. Lucrările de construcţie au fost pornite la începutul acestui an, iar în prezent se lucrează  în paralel la construcţia a 180 unităţi, precum şi la infrastructura proiectului.

„Prin acest parteneriat ne propunem să folosim experienţa brandului Pescariu Sports&SPA, cunoştinţele acumulate în cei peste 20 de ani de prezenţă pe piaţa serviciilor sportive şi de agrement din România, pentru a crea centrul wellness perfect pentru proiectul Amber Forest. Ne bucurăm să ne unim forţele cu echipa Alesonor şi suntem convinşi că vom aduce un plus de echilibru şi armonie în viaţa fiecărui rezident al suburbiei Amber Forest şi nu numai“, spune Ioana Georgescu, Managing Partner  Pescariu Sports&Spa.

Compania este controlată de Dinu Pescariu şi administrează unul dintre cele mai mari baze sportive din România, cu facilităţi care se ridică la standardele europene.

Una dintre problemele complexurilor rezidenţiale este faptul că partea de facilităţi pe care dezvoltatorul le oferă viitorilor locatari este pusă pe plan secundar, deşi ar trebui să fie la fel de importantă precum dezvoltarea locuinţelor. Majoritatea proiectelor imobiliare iau în calcul doar construcţia unei clădiri, fără să pună în plan diverse facilităţi printre care şi un teren de sport sau o mică bază sportivă care să fie la îndemâna viitorilor proprietari.