Cristian Dolofan, Dolo Trans Olimp: „Investiţiile făcute în cei doi ani de pandemie şi-au arătat rezultatele, Compania are 400 de camioane, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 84 mil. euroam închis primul semestru cu o creştere cu 40%“.

Autor: Mirabela Tiron 05.10.2022
♦Compania are 400 de camioane, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 84 mil. euro ♦ Principalii clienţi vin din sectorul auto ♦ Volumele previzionate de clienţi acoperă fară probleme capacitatea de care dispunem.
 
Transportatorul Dolo Trans Olimp (DTO), controlat de antreprenorul Cristian Dolofan, cu o cifră de afaceri de 407 mil. lei anul trecut (84 mil. euro), a finalizat prima jumătate a acestui an cu o creştere cu 40%, potrivit şefului companiei.

„Investiţiile făcute în cei doi ani de pandemie şi-au arătat rezultatele, iar primul semestru din acest an l-am închis cu o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creştem şi înnoim flota de camioane în perioada următoare. În ciuda provocărilor am decis să ne ex­tindem, investim constant, iar în paralel focusul rămâne pe un management lean (de optimizare-n.red.) al costurilor“, a declarat pentru ZF Cristian Dolofan, CEO al companiei.