Compania românească de dezvoltare software Pluriva a închis anul 2021 cu afaceri de 8,3 mil. lei, plus 10%. În cadrul companiei lucrează 51 de persoane

Autor: Alexandra Cepăreanu 05.10.2022

Pluriva, compania românească de dezvoltare de soft ERP, fondată în anul 1998, a închis anul 2021 cu afaceri de 8,3 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. De asemenea, compania a încheiat primele şase luni din acest an cu venituri de 4,5 milioane lei.

„Performanţa financiară obţinută anul trecut se bazează în mare parte pe maturizarea produsului nostru, Pluriva ERP, aplicaţia integrată de gestiune a afacerii, care poate fi implementată într-un timp foarte scurt şi simultan, în cadrul mai multor proiecte, în aceeaşi unitate de timp”, a spus Georgian Roşu, general manager al Pluriva.

Creşterea cifrei de afaceri din 2021 are la bază factori precum extinderea portofoliului de clienţi, dezvoltarea portofoliului prin livrarea unor proiecte noi şi livrarea componentei de gestiune a depozitelor şi de logistică – WMS, din cadrul aplicaţiei ERP, au mai transmis reprezentanţii companiei.

În prezent, compania românească are în portofoliu aproximativ 1.500 de clienţi, companii active în domenii precum distribuţie, producţie, servicii, retail şi eCommerce. De asemenea, în cadrul companiei lucrează 51 de persoane, în biroul din Bucureşti.

Aplicaţia integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP este cel mai accesat produs de soft din portofoliul companiei şi reprezintă peste 90% ca procent de business din totalul proiectelor, potrivit sursei citate anterior.