Un proiect imobiliar mixt în valoare de 50 mil. euro va fi dezvoltat în Arad de familia Ghinea, proprietara grupului Arsat

Autor: Miruna Diaconu 06.10.2022

Familia Ghinea, care deţine grupul Arsat, cu activităţi în industrie şi agricultură, dezvoltă proiectul imobiliar mixt Drăgălina 25/27, care va include două clădiri de birouri, centru de evenimente, restaurante şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului.

„Drăgălina 25/27 este un ecosistem aflat în centrul Aradului care include funcţiuni multiple care se adresează atât localnicilor, cât şi vizitatorilor. Proiectul aduce o regenerare urbană a zonei, prin transformarea unui vechi complex comunist, anume Hotelul Parc, într-un nou hub social şi economic al oraşului”, spune Călin Ile, senior partner la Premier Hospitality, compania care asigură managementul complexului Drăgălina 25/27.

Întregul proiect urmează a fi gata în primul trimestru din 2024, în prezent fiind finalizat doar centrul de evenimente, care funcţionează în clădirea vechiului Cazinou Arad. Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 15.000 mp, însă suprafaţa construită care va putea fi utilizată va fi de 25.000 mp.

Familia Ghinea deţine Arsat, grup înfiinţat în 1991, care s-a lansat iniţial cu producerea de antene parabolice, ajungând să acopere astăzi activităţi în domeniile industrial, agricol şi energetic.