Start-up-ul Bonapp.eco se pregăteşte pentru runda de finanţare seed: Odată ce ajungem la 1.000 de parteneri în România începem o rundă nouă pentru a scala în Europa de Est. În prezent, start-up-ul are 500 de parteneri care oferă pachete la preţ redus în aplicaţie

Autor: Ioana Nita 10.10.2022

Start-upUL local bonapp.eco, care îşi propune să combată risipa ali­men­tară cu ajutorul unei aplicaţii mobile de tip marketplace, începe pregătirile pentru runda de finanţare de tip seed necesară pentru a scala businessul la nivelul Europei de Est.

Bonapp.eco a obţinut o primă inves­tiţie în valoare totală de 800.000 euro la începutul anului, runda fiind con­dusă de Up (denumită anterior Chèque-Déjeuner), căruia i s-au ală­turat şi fondurile locale Roca X şi Early Game Ventures, precum şi Impact Ventures din Ungaria.

„Am început recent discuţiile cu privire la următoarea noastră rundă de finanţare cu investitorii noştri din prima rundă de tip pre-seed. Foarte cu­rând, când vom ajunge la 1.000 de afiliaţi în România şi vom arăta că am construit una dintre cele mai bune aplicaţii de acest gen din Europa, vom strânge bani pentru a scala în Europa de Est cu obiectivul de a de­veni princi­palul jucător din regiune“, a declarat pentru ZF cofondatorul Bonapp.eco, Grégoire Vigroux, antreprenorul de origine franceză cu mai multe busi­nessuri la activ pe plan local. El nu a oferit însă detalii despre necesarul de finan­ţare, precizând doar că noua rundă va fi mai mare decât prima.