Alpha Bank implementează soluţii complete de plată pentru vizitatorii Muzeului Naţional Peleş

Autor: Cristina Bellu 11.10.2022

Alpha Bank România anunţă că a implementat terminale de plată la punctele de vânzare bilete ale castelelor Peleş şi Pelişor, dar şi la magazinul de suveniruri din cadrul ansamblului turistic.

Oficialii băncii spun că vizitatorii pot opta şi pentru achiziţia online de bilete prin intermediul platformei muzeului, precum şi a cărţilor editate de Muzeul Naţional Peleş.

În plus, turiştii care vizitează Palatul Peleş au, de asemenea, acces şi la un ATM Alpha Bank situat în cadrul muzeului.

“Susţinem programul de digitalizare a Muzeului Peleş, unul dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice din România. Este un demers prin care ne dorim să îmbunătăţim experienţa de vizitare a acestui obiectiv cultural european, punând la dispoziţia turiştilor soluţii complete de plată”, spune Tiberiu Mercurian, Director Marketing, Alpha Bank România.

Muzeul Naţional Peleş, cu cele două castele-monument, Peleş şi Pelişor, pe care le administrează, este o instituţie de top în peisajul muzeal din România.

“La începutul acestui an, Muzeul Naţional Peleş, prin intermediul Alpha Bank România, a început procesul de digitalizare, augmentându-şi astfel, calitatea serviciilor pe care le oferă publicului său”, adaugă Narcis Dorin Ion, directorul Muzeului Naţional Peleş.

Ctitorie a primului rege al României, Carol I de Hohenzollern, complexul Peleş din Sinaia reprezintă un reper istoric şi cultural, fiind în prezent un brand naţional.