One United Properties obţine autorizaţia de construire pentru cea de-a doua fază a ansamblului rezidenţial premium dezvoltat de companie în zona Mamaia Nord. Proiectul urmează să fie livrat în T1/2025

Autor: Cristina Bellu 12.10.2022

One United Properties (simbol bursier ONE), principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă că a obţinut autorizaţia de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord şi urmează să înceapă lucrările de construcţie în cel mai scurt timp, data de finalizare a proiectului fiind estimată pentru primul trimestru din 2025.

La sfârşitul anului 2020, dezvoltatorul anunţa achiziţia a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării conceptului boutique One Mamaia Nord.    

„Cererea pentru acest segment este una dinamică şi pe plan local şi ne este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unităţile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate”, spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

Datele companiei arată că One Mamaia Nord Faza 2 ocupă o suprafaţă totală construită de aproximativ 17.000 mp şi va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafaţă vandabilă de apartamente şi peste 3.000 mp destinaţi grădinilor şi teraselor private.

De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri.

One United Properties este listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, iar acţiunile sale sunt incluse în multiplii indici BET şi STOXX, în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmăreşte cele mai lichide acţiuni din lume, şi în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmăreşte evoluţia companiilor active în sectorul imobiliar din pieţele emergente.