Instant Factoring şi Confidas încheie un parteneriat care ajută antreprenorii să afle informaţii financiare despre partenerii de business şi să îşi încaseze facturile mai repede

Autor: Roxana Rosu 13.10.2022

Instant Factoring, fintech-ul românesc dedicat finanţării IMM-urilor, şi Confidas, platforma prin care antreprenorii din România pot verifica informaţii despre partenerii lor de afaceri, au stabilit un parteneriat prin care clienţii pot obţine informaţiile financiare dorite, dar şi acces la o soluţie de finanţare online.

Antreprenorii au comision zero la prima cerere de finanţare înregistrată în platforma Instant Factoring, pentru facturi în limita a 20.000 lei, şi acces gratuit timp de un an la abonamentul Confidas IMM, în valoare de 699 lei.

“Acest parteneriat a venit natural, din dorinţa fundamentală a Instant Factoring de a ajuta antreprenorii să crească şi să îşi dezvolte afacerile. Comisionul 0 la prima factură încărcată în contul de pe platforma Instant Factoring şi abonamentul gratuit Confidas IMM oferă antreprenorilor aflaţi la început de drum un sprijin prin a vedea dacă aceste instrumente le sunt folositoare, în aşa fel încât ei să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important: creşterea afacerii lor. Traversăm o perioadă complicată din punct de vedere economic şi cred cu tărie că orice ajutor pe care îl putem oferi antreprenorilor va avea un impact real asupra vieţii noastre, a tuturor”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.