Visa lansează un program pentru antreprenorii din industria creativă, Visa Ready Creator Commerce

Autor: Mircea Nica 18.10.2022

Visa anunţă lansarea unui program denumit Visa Ready Creator Commerce, pentru a sprijini antreprenorii din industria creativă, care produc conţinut distractiv interactiv şi educativ pentru comunităţile online în moduri inovatoare, potrivit informaţiilor transmise de Visa.

„Pentru multe companii mici, fluxul de numerar este o provocare constantă. Creatorii trebuie să circule rapid capitalul pentru a valorifica oportunităţile şi a genera creştere. Astfel, 69% dintre cei care au participat la sondajul realizat de Visa au declarat că timpul de aşteptare a încasărilor le încetineşte creşterea, iar 88% dintre ei ar colabora cu o platformă care oferă plăţi instant“.

Accesul imediat la venituri îi poate ajuta să profite de momentele virale, deschizând noi oportunităţi pentru publicitate, branding şi parteneriate. Prin intermediul programului Visa Ready Creator Commerce, platformele se pot conecta la Visa Direct, permiţând creatorilor să-şi acceseze fondurile aproape în timp real“, a declarat Vanessa Colella, SVP şi global head of innovation and digital partnerships la Visa.

Programul Visa Ready Creator Commerce face parte din eforturile permanente ale Visa de a educa şi de a sprijini antreprenorii din ecosistemul creatorilor. La începutul acestui an, Visa†a lansat Programul Visa Creator, o experienţă imersivă†derulată pe parcursul unui an, pentru a susţine creatorii să-şi aprofundeze cunoştinţele despre tehnologia care stă la baza NFT-urilor şi să înţeleagă mai bine cum îşi pot monetiza creativitatea cu ajutorul noilor tehnologii.