TransferGo, companie de tranferuri internaţionale de bani lansată în 2012, a depăşit pragul de 5 milioane de clienţi activi, din care 2 milioane de clienţi au fost atraşi în ultimul an

Autor: Roxana Rosu 18.10.2022

TransferGo, companie de tranferuri internaţionale de bani lansată în 2012 de patru antreprenori origine lituaniană la Londra, a depăşit pragul de 5 milioane de clienţi activi, din care 2 milioane de clienţi au fost atraşi în ultimul an.

Serviciul a fost folosit intensiv de emigranţi pentru a trimite bani familiilor, iar în ultimul an fintech-ul a înregistrat o creştere fulminantă a numărului de clienţi noi şi a tranzacţiilor, precum şi o extindere accelerată pe piaţa globală, inclusive prin transferuri către Ucraina.

"TransferGo este o companie de transferuri internaţionale de bani, creată de imigranţi, pentru imigranţi. De-a lungul celor 10 ani de activitate, nu ne-am abătut niciodată de la misiunea noastră de a ne sprijini clienţii prin asigurarea accesului la servicii financiare simple, sigure şi rapide. La TransferGo trăim şi respirăm provocările migranţilor şi lucrăm neobosit pentru a rezolva problema fricţiunilor financiare - fie că este vorba de Ucraina sau de orice altă parte a reţelei noastre globale”, a comentat Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo.