Un producător de panouri termoizolante, unul de instalaţii şi un distribuitor de produse bio au ocupat integral a treia clădire a elveţienilor de la Artemis din Parcul Industrial Sânandrei. În Parcul Industrial Sânandrei, care se întinde pe 10,5 hectare, existau deja alte două hale

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.10.2022

Producătorul de panouri termoizolante Kotar din Polonia, producătorul de elemente HVAC Pro Piping Products din Belgia şi distribuitorul de produse bio Pronat au închiriat integral cea de-a treia clădire pe care elveţienii de la Artemis au dezvoltat-o în Parcul Industrial Sânandrei de lângă Timişoara.

Clădirea, care se întinde pe o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi şi a atras o investiţie de peste cinci milioane de euro, a fost inaugurată în urmă cu aproximativ o lună, iar pe lângă spaţii industriale şi birouri cuprinde şi un bistro cu preparate bio, operat de Pronat.

„Dacă, la începutul pandemiei, construisem şi închiriasem deja clădirea Artemis II, în a doua parte a pandemiei am început procesul de autorizare şi construire a clădirii Artemis III. A fost o perioadă dificilă, în care a trebuit să facem faţă provocărilor pan­de­mice, dar şi ale lanţului logistic, cu privire la ma­terialele de construcţie“, spune Adriana Cioca, managing director la Artemis România.

În Parcul Industrial Sânandrei, care se întinde pe 10,5 hec­tare, existau deja alte două hale, construite în perioada 2016-2019 şi închiriate integral de companii cu activitate în industria farma, inteligenţă artificială, mobilier, comer­cializare de produse bio şi altele. Printre chiriaşi, se numără companiile Mobilier1, Stada, Ostermann şi Everseen.