Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului Sheraton: Bucureştiul are nevoie de mai multe hoteluri de cinci stele. Aşteptăm să obţinem autorizaţiile pentru a putea demara construcţia unui nou hotel

Autor: Mirabela Tiron 25.10.2022

♦ Noul hotel, un proiect anunţat încă din 2016, când a fost achiziţionat un teren lângă Sheraton, dar pentru care acum se aşteaptă autorizaţiile, va fi clasificat la cinci stele şi va opera sub un brand al lanţului hotelier Marriott.

Daniel Ben-Yehuda, şeful ho­telu­lui de cinci stele Sheraton din Bucu­reşti şi al complexului hotelier Parc Hotels, ce include unităţile de patru stele Ramada Parc şi Ramada Plaza din nordul Capitalei, spune că este în plan construcţia unui nou hotel de cinci stele chiar pe un teren în apro­piere de Sheraton, dar că se aşteaptă obţinerea autorizaţiilor.

„Dat fiind că terenul pe care îl avem este chiar lângă hotelul Sheraton în centrul Bucureştiului durează până obţinem autorizaţiile, dar în momen­tul în care vom avea toate aprobările vom demara construcţia unui nou hotel de cinci stele cu peste 100 de camere“, a spus pentru ZF Daniel Ben Yehuda, directorul general al hotelu­lui de cinci stele. În 2016, el declara pentru ZF că a fost cumpărat un teren situat chiar în vecinătatea actualului hotel, unde va fi construit un nou hotel, în acel an cererea pentru cazare fiind foarte mare.