One United Properties transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în spaţii de locuit cu un concept aparte

Autor: Roxana Rosu 25.10.2022

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties va transforma o clădire din complexul de birouri One North Gate de pe Bulevardul Pipera într-o clădire rezidenţială cu un concept unic.

”One North Lofts aduce pe piaţa din Bucureşti un concept unic de lofturi, spaţii de locuit situate de obicei în interiorul unor clădiri industriale sau de birouri renovate, oferind spaţii deschise, cu tavane înalte şi ferestre mari pentru lumină naturală. Situat într-o zonă căutată din Pipera, One North Lofts are o cale directă de acces către centrul de afaceri al Bucureştiului, oferind clienţilor noştri o dezvoltare excelent poziţionată", a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Divizia Rezidenţială a One United Properties.

Complexul de birouri One North Gate este format din două clădiri, dintre care una va fi reconvertită integral în apartamente, cu o Valoare Brută de Dezvoltare de 30 de milioane de euro, iar cea de-a doua, închiriată în prezent în proporţie de 73%, va rămâne în portofoliul de birouri al dezvoltatorului.