Alpha Bank ia în calcul închirierea a 4.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul City Gate

Autor: Bogdan Alecu 26.10.2022

♦ Complexul City Gate cuprinde două clădiri-turn (parter plus 18 etaje) situate în Piaţa Presei Libere şi are un spaţiu total închiriabil de 47.700 de metri pătraţi. Alpha Bank ia în calcul con­tractarea a 4.000 mp de birouri în proiectul City Gate din Piaţa Presei Libere, potrivit datelor din piaţa imobiliară. GTC, proprietarul clădirii, nu a oferit niciun comentariu până la închiderea ediţiei.

GTC a finalizat de curând proiectul de renovare a Complexului City Gate în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Proiectul a început în 2021 şi a vizat două direcţii majore de investiţie şi implementare: zone comune şi spaţii de închiriat.

Suma totală investită în zona comună a fost de 500.000 de euro, în timp ce investiţia în zona închiriabilă a depăşit 3 mil. euro. Banii au fost folosiţi pentru renovarea integrală a unităţilor, extinderea zonelor sani­tare, implementarea unui nou con­cept arhitectural modern, înlocuirea pardoselilor înălţate, instalarea de mochetă nouă, implementarea de sisteme de iluminat cu LED.