Un salariu pe zi. Un consultant în management câştigă între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 27.10.2022

Un angajat pe poziţia de consultant în management are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Principalul rol al unui consultant management constă în acordarea de consultanţă şi expertiză obiectivă companiilor, pentru a le ajuta să-şi îmbunătăţească performanţa şi nu numai. Companiile care recrutează activ pentru astfel de poziţii caută specialişti cu studii superioare economice sau juridice, iar rolul presupune şi cunoaşterea legislaţiei de guvernanţă corporativă şi a mediului economic din România. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Bucureşti, iar jobul permite desfăşurarea activităţii de la distanţă. Dat fiind mixul de abilităţi soft şi hard, precum şi rolul multidisciplinar, salariul este cuprins în intervalul 1.200-1.800 euro/lună, în medie“, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus performanţă, discount transport, abonament medical, cursuri şi traininguri.

În prezent, 356 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în management sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi regim de muncă remote.