Primul hotel AC Marriott din România urmează a fi construit la Braşov de compania Urban Invest

Autor: Miruna Diaconu 27.10.2022

Compania Urban Invest urmează să investească în construirea primului hotel sub brandul AC Marriott din România, care va fi deschis la Braşov. Hotelul va face parte din proiectul mixt Urban Plaza dezvoltat de companie, iar investiţia în unitatea de cazare va fi de 25 milioane euro şi va avea 161 de camere.

„Am ales Marriott pentru că este în topul brandurilor la nivel de industrie hotelieră şi mai mult decât atât pentru că în Braşov nu avem încă dezvoltat acest segment al industriei hoteliere de lux recunoscute la nivel internaţional”, spun reprezentanţii companiei Urban Invest.

Hotelul va face parte din proiectul mixt Urban Plaza din Braşov, care cuprinde peste 78.000 mp în zona rezidenţială, spaţii de birouri, hotel, zonă de retail, clinică medicală, spa şi restaurante. Investiţia totală în acest proiect ajunge la 100 milioane euro.

AC Hotels by Marriott este un lanţ de hoteluri cu prezenţă în mai multe ţări din Europa şi în Statele Unite ale Americii, adresându-se atât turiştilor veniţi în scopuri de business, cât şi publicului leisure.