UniCredit Bank extinde disponibilitatea aplicaţiei Mobile Banking şi pentru posesorii de telefone mobile Huawei

Autor: Roxana Rosu 31.10.2022

UniCredit Bank extinde disponibilitatea aplicaţiei Mobile Banking şi pentru posesorii de telefone mobile Huawei, prin intermediul magazinului de aplicaţii  App Gallery. 

Folosind aplicaţia, clienţii persoane fizice au acces la informaţii privind conturile, cardurile, creditele şi produsele de economisire pe care le deţin la UniCredit şi pot face operaţiuni mult mai simplu şi rapid (verificări sold, blocări/deblocări instant carduri, modificarea limitelor pentru POS, ATM sau plăţi cu cardul pe internet, rambursări pentru carduri de credit şi credite la UniCredit Bank, schimburi valutare, depozite la termen sau conturi de economii, posibilitatea de actualizare a cărţii de identitate prin încărcarea direct în aplicaţie, etc.). 

UniCredit Bank extinde disponibilitatea aplicaţiei Mobile Banking şi pentru posesorii de telefone mobile Huawei

În plus, clienţii au acces la o funcţie de categorisire a tranzacţiilor, prin care se bucură de control sporit asupra finanţelor proprii, dar şi la retrageri de numerar de la bancomatele băncii fără a utiliza cardul (funcţionalitatea mCash) sau la un program de cashback dedicat (modulul ShopSmart), cu circa 100 de oferte de cashback de la comercianţi din mediul online şi offline. Aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank nu are în prezent costuri de administrare.

„Aplicaţia Mobile Banking reprezintă de mai mulţi ani un instrument digital central în oferta UniCredit Bank, numeroşi clienţi alegând deja să o instaleze pentru a putea să realizeze operaţiuni bancare de la distanţă, din orice loc şi în orice moment, beneficiind de funcţionalităţi moderne şi oferte speciale în aplicaţie. Extindem acum disponibilitatea aplicaţiei şi pentru utilizatorii de telefoane mobile Huawei, ca parte a strategiei noastre de promovare a digitalizării“, a spus Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank nu are în prezent costuri de administrare.