Vivre cere Bursei de Valori Bucureşti suspendarea tranzacţionării bondurilor. Compania va depune luni planul de concordat la Tribunalul Bucureşti

Ziarul Financiar 04.11.2022

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, companie în jurul căreia se învârte cel mai scăzut preţ pentru o finanţare antreprenorială din istoria BVB, va solicita Bursei de Valori Bucureşti suspendarea tranzacţionării bondurilor VIV25E şi VIV26E începând cu data de 10 noiembrie şi până la omologarea planului în vederea definitivării listei finale a deţinătorilor de obligaţiuni care vor fi afectaţi de procedura de concordat.

Societatea a anunţat piaţa de capital că, luni, 7 noiembrie, va depune planul de concordat la Tribunalul Bucureşti, secţia a VII-a Civilă, potrivit unui raport de la BVB. Planul va fi publicat prin intermediul unui raport curent disponibil pe site-urile societăţii şi Bursei de Valori Bucureşti înainte de deschiderea primei şedinţe de tranzacţionare de săptămâna viitoare. După depunere, planul de concordat va fi supus aprobării prin vot a tuturor creditorilor afectaţi (printre care şi deţinătorii de obligaţiuni) şi omologării de către instanţa competentă.