UniCredit Consumer Financing, divizie a grupului financiar UniCredit, reduce cu până la 2,5% dobânda la creditele de nevoi personale fără ipotecă

Autor: Cristina Bellu 04.11.2022

UniCredit Consumer Financing, parte a grupului financiar UniCredit, lansează o ofertă cu reduceri de dobânzi pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă cu dobânzi fixe, valabilă în perioada 4 - 11 noiembrie 2022.

Concret, în intervalul menţionat, clienţii pot accesa produsele UniCredit Consumer Financing cu dobânzi fixe, de tip Credit de Realizări Personale, Credit de Refinanţare şi Credit Verde fără Ipotecă, beneficiind de reduceri de dobândă aplicate gradual, în funcţie de tranşe de sume împrumutate şi de îndeplinirea anumitor condiţii, începând de la 0,5% pe an reducere pentru sume împrumutate între 100.000 şi 150.000 de lei şi până la 2,5% pe an reducere pentru sume împrumutate cuprinse între 1.500 si 19.999 de lei.

„Promoţia actuală vizează creditele de nevoi personale fără ipotecă în lei cu dobânzi fixe, din oferta UniCredit Consumer Financing, produse care oferă o predictibilitate adaptată perioadei pe care o parcurgem”, spune Sorin Drăgulin, Preşedintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Consumer Financing IFN SA şi-a început activitatea în 2008. Specializată în finanţarea persoanelor fizice, instituţia financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă şi carduri de credit prin reţeaua de sucursale a UniCredit Bank prin reţeaua de parteneri comerciali dar şi la distanta, precum şi credite auto.