ZF Digital Summit 2022. Jakub Olek, Head of Public Policy & Government Relations, Central and Eastern Europe, Tik Tok: Am dezvoltat deja o serie de funcţii îndreptate spre educaţie, disponibile în aplicaţie

Autor: Ramona Cornea 09.11.2022

Jakub Olek, Head of Public Policy & Government Relations, Central and Eastern Europe în cadrul Tik Tok, afirmă că organizaţia sa a dezvoltat deja o serie de funcţii îndreptate spre educaţie, disponibile în aplicaţie. 

„Am dezvoltat deja o serie de funcţii disponibile în aplicaţie. Există EduTok, un set de programe îndreptate spre educaţie, avem un întreg set de funcţionalităţi, o iniţiativă care se numeşte TikTok for Good, un set de campanii pe care le facem cu parteneri externi, inclusiv ONG-uri şi agenţii guvernamentale, în care realizăm diferite campanii în domenii, inclusiv alfabetizarea media, combaterea discursului instigator la ură, alfabetizarea internet etc”, a declarat Jakub Olek în cadrul evenimentului ZF Digital Summit 2022. 

Ce a mai declarat Jakub Olek în cadrul evenimentului ZF: 

► Modul în care vedem viitorul este cu siguranţă luminos şi îl vedem ca fiind cu un conţinut interactiv, autentic, generat de utilizatori. 

► Dacă întrebaţi despre implicarea noastră în educaţie, este ceva ce înţelegem, este ceva care se întâmplă pe platformă şi aceasta este o responsabilitate pe care ne-o asumăm pe umerii noştri.