Producătorul de mobilă Trend Furniture estimează o creştere de 125% a veniturilor anul acesta: „Pandemia ne-a împins să ne reinventăm“. Avansul veniturilor din acest an va aduce o cifră de afaceri de 25 mil. lei pentru Trend Furniture

Autor: Miruna Diaconu 10.11.2022

Trend Furniture, producător de mobilă din Cluj, estimează o creştere a veniturilor cu 125% faţă de rezultatele înregistrate anul trecut, ceea ce înseamnă că va atinge cifra de 25 mil. lei.

„Pandemia, care a afectat puternic industria HoReCa şi, prin efect, pe majoritatea furnizorilor din domeniu, ne-a determinat să căutăm soluţii, să analizăm atent businessul, costurile, planurile. De asemenea, ne-a determinat să începem un proces de repoziţionare de brand şi să lucrăm în baza unei noi strategii de marketing. Într-un cuvânt, pandemia ne-a împins să ne reinventăm, iar primul pas a fost reorganizarea operaţională a afacerii. Am făcut schimbări atât la nivelul echipei de producţie, cât şi al întregii companii, inclusiv la nivel de management“, spune directorul general al Trend Furniture, Vlad Florea.