(P) Garmin Romania: Peste 30 de zile şi 130 de produse la reducere

Autor: Publicitate 11.11.2022

Garmin Romania dă startul perioadei de reduceri pe 11 noiembrie. Flash Sale va include cele mai dorite produse, cu reduceri de până la 40%. În plus, campania de promoţii se va prelungi până în luna decembrie, cu noi discount-uri pentru ceasuri, dar şi gadget-uri pentru ciclism, navigaţie, pescuit, scufundări, hiking, golf, şi chiar device-uri pentru copii.

 

Flash Sale: 11 - 18 noiembrie

Reducerile flash debutează vineri, 11 noiembrie, ora 10:00, în campanie fiind incluse cele mai dorite produse Garmin, precum ceasuri din seria fenix 6, Venu sau Enduro. Totodată şi Campervan, gadget-ul pentru aventurile cu rulota, va avea un preţ special. Cea mai mare reducere aplicată este de 42% pentru mai multe modele din gama Venu, smartwatch-uri ce monitorizează activitatea fizică, dar şi starea generală de sănătate.

Lista completă a produselor incluse în campania de Promoţii Flash va putea fi regăsită pe site, începând cu 11 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com, în limita stocurilor disponibile.

 

 

Holiday Sale: 15 noiembrie – 27 decembrie

Din 15 noiembrie, Garmin dă startul Reducerilor de Sărbători, o campanie extinsă de discount-uri, ce va include peste 100 de produse. Reducerile se vor aplica pentru dispozitive selecţionate din gamele de smartwatch-uri, dar şi pentru gadget-uri utile amatorilor de alergare, ciclism, navigaţie, scufundări, pescuit sau golf.

Printre produsele vedetă ale acestei perioade de reduceri, se numără:

 

Lista completă a produselor reduse de Sărbători va putea fi regăsită pe site, începând cu 15 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com/ro-ro, în limita stocurilor disponibile.

Garmin Romania oferă o experienţă desăvârşită cu ajutorul echipei de specialişti care ajută cu informaţii despre produse şi comenzi, precum şi suport pentru achiziţia de noi dispozitive, reparaţii, manuale sau software. Centrul de asistenţă (service şi suport) este disponibil pentru toţi clienţii din România, în limba română.

Serviciul este disponibil 24/7 pe https://support.garmin.com/ro-RO/ şi de luni până vineri, telefonic, la 0800360038 (apel gratuit).

Garmin a revoluţionat viaţa plină de aventură, adrenalină şi curaj a atleţilor şi pasionaţilor de sport din întreaga lume. Dedicată produselor ce sporesc performanţa, dar şi siguranţa, echipa Garmin oferă tuturor şansa de a se depăşi pe sine, în orice moment. 

Garmin Ltd. este incorporată în Elveţia, cu filiale în USA, Taiwan şi Marea Britanie. Garmin şi fēnix sunt mărci înregistrate, iar Garmin Pay, PacePro şi Connect IQ sunt mărci ale Garmin Ltd.