ZF Live. Virgil Zahan, CEO al Goldring: Prin platforma finants.ro obiectivul nostru este să punem antreprenorii împreună cu furnizorii de finanţare

Autor: Mirabela Tiron 15.11.2022

Platforma vrea să schimbe modul prin care un antreprenor accesează ofertele de finanţare ale băncilor, ca o interfaţă pentru tot ce oferă băncile şI IFN-urile Platforma se adresează microîntreprinderilor şi IMM-urilor.

Virgil Zahan, CEO, Goldring, spune că platforma pe care a lansat-o pe piaţă, finants.ro, se adresează în special microîntre­prinderilor şi IMM-urilor iar până acum a atras 11 IFN_uri şi 4 bănci cu oferte, dar se poartă discuţii cu mai mulţi ofertanţi.

 „Există o nevoie de finanţare pe care am întâlnit-o la toţi antreprenorii, am văzut că au o nevoie comună de finanţare. (...) Văzând că există această nevoie de finanţare am de­cis să lansăm platforma finants.ro astfel încât să ajungem să mai lansăm pe piaţă şi un in­ter­mediar digital al surselor de finanţare, vi­ne ca o platformă care vrea să schimbe mo­dul prin care un antreprenor accesează ofertele de finanţare ale băncilor, ca o inter­faţă pentru tot ce oferă băncile şi IFN-urile, urmând să atragem şi alţi ofertanţi ca să diversificăm sursele pe care un antreprenor le poate accesa“, a declarat Virgil Zahan, CEO, Goldring la emisiunea ZF LIVE.