Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare
„Nu trebuie să ai mult, dacă ai plecat de la două vaci şi, dacă statul român te ajută cu puţin, poţi face multe lucruri. Eu am doar 11 capete, viţei, vaci, porci, găini. Nu am luat nicio finanţare europeană, luăm o mică subvenţie pentru vaci.”
Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare, afirmă Luiza Burnea-Ţigău, fondatoarea Punctului Gastronomic Local Burnea-Ţigău din comuna Dâmbovicioara, judeţul Argeş.
„Ecoturismul, turismul la scară mică prin gastronomie, agricultură, are toate şansele de dezvoltare. Eu aşa zic, trebuie să aibă toate şansele de dezvoltare. Nu trebuie să ai mult, dacă ai plecat de la două vaci şi, dacă statul român te ajută cu puţin, poţi face multe lucruri. Oamenilor le este încă teamă să intre într-o afacere mică. Eu am doar 11 capete, viţei, vaci, porci, găini. Nu am luat nicio finanţare europeană, luăm o mică subvenţie pentru vaci”, a spus Luiza Burnea-Ţigău în cadrul videoconferinţei ZF & BRD – „Finanţarea agriculturii, bloc-start: încotro se îndreaptă investiţiile?”