ZF Live. Vlad Florea, CEO al Trend Furniture: Există multe baruri şi restaurante care îşi schimbă des conceptul sau managementul

Autor: Miruna Diaconu 16.11.2022

♦ Anul 2022 va aduce rezultate record pentru producătorul şi distribuitorul de mobilier pentru hoteluri şi restaurante, care va raporta afaceri de 25 mil. lei, dublu faţă de anul anterior.

Vlad Florea, CEO Trend Furniture, spune că piaţa HoReCa este foarte volatilă, în timp ce proprietarii de restaurante cu experienţă reuşesc să vină în piaţă cu noi concepte care atrag clienţii, alte locaţii văd în acelaşi an chiar şi câteva schimbări de concepte şi management.

„Piaţa HoReCa este foarte brutală. Oamenii cu experienţă reuşesc să deschidă locaţii care au tracţiune şi vor rezista în timp. Circa 78% din clienţii noştri revin şi vor o îmbunătăţire a restaurantelor, însă există în piaţă foarte multe situaţii în care aceeaşi locaţie îşi schimbă conceptul sau managementul“, spune Vlad Florea.

Trend Furniture este un producător şi distribuitor de mobilă pentru hoteluri şi restaurante, iar anul acesta va înregistra venituri de 25 milioane lei, o dublare faţă de anul trecut. Compania are atât partea de producţie de mobilier, dar şi distribuţie de mobilă de la mari producători din Europa. Pe lângă acestea, Trend Furniture oferă şi servicii de consultanţă clienţilor.