Hotelul International din Sinaia: Companiile farma, băncile, firmele IT şi din agricultură au organizat evenimente în septembrie şi octombrie. Am avut un grad mediu de ocupare de 80%, peste nivelul din 2019. Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele

Autor: Mirabela Tiron 18.11.2022

Hotelul de patru stele International din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a operat în septembrie şi octombrie la un grad mediu de ocupare de 80%, peste nivelul din 2019, iar pentru noiembrie oficialii estimează un grad de 75-80%.

„Avem o toamnă bună pe evenimente. Firmele IT, băncile, companiile farma şi din agricultură au organizat congrese, confe­rinţe, evenimente, care ne-au asigurat 90% din business-ul pe septembrie şi octombrie. Am avut un grad mediu de ocupare de 80% iar pentru noiembrie estimăm 75%-80%“, a declarat pentru ZF Marius Vînătoru, direc­to­rul de marketing al hotelului International din Sinaia.