Artemis, dezvoltator elveţian cu mai multe spaţii logistice în România, face o clădire de 10.000 mp lângă Timişoara, cu o investiţie de 10 mil. euro. Cea de-a patra clădire va fi ocupată integral de compania Mondo Style, producător de ferestre PVC şi aluminiu cu geam termopan

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.11.2022

Dezvoltatorul imobiliar el­ve­ţian Artemis, care şi-a consolidat un portofoliu cu mai multe proprie­tăţi logistice în România, a început să lucreze la o a patra clădire cu acelaşi profil în Parcul Industrial Sânandrei de lângă Timişoara.

„Investiţia în Artemis 4 este de 10 milioane de euro, iar întreaga clă­dire va avea o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. Construcţia a înce­put la 1 noiembrie 2022 şi va fi gata în vara anului viitor. Întreaga clădire va fi folosită în scopul derulării activită­ţilor de producţie. De construcţie se ocupă SSAB AG (o companie antre­pre­norială din Bacău – n. red.), cu care am mai colaborat şi pentru cele­lalte clădiri din parcul industrial“, spune Adriana Cioca, managing di­rec­­tor la Artemis România.

Cea de-a patra clădire va fi astfel ocupată integral de compania Mondo Style, producător de ferestre PVC şi aluminiu cu geam termopan. Firma are deja o fabrică, localizată în Timişoara, însă terenul pe care se află a fost cumpărat, în urmă cu trei ani şi jumătate, de Artemis în vede­rea dezvoltării unui proiect reziden­ţial. Practic, această închiriere în Sânandrei reprezintă o relocare şi va avea loc în august 2023. Activitatea Mondo Style a început în 1994, într-un garaj. De atunci, compania s-a mutat de patru ori, aceasta urmând să fie a cincea relocare.