(P) Antibiotice Iaşi, cea mai bună companie în comunicarea cu Investitorii, în 2022

Autor: Publicitate 18.11.2022

Cu o prezenţă de peste 25 de ani pe piaţa de capital, compania Antibiotice Iaşi a obţinut locul I pentru "Cea mai bună Companie din perspectiva activităţii în Relaţia cu Investitorii - Piaţa Principală - votul publicului". Acest premiu a fost acordat joi, 17 noiembrie, de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), în cadrul Galei ARIR desfăşurate la Bucureşti, pentru transparenţă şi comunicarea excelentă în relaţia cu investitorii, a jucătorilor din piaţa de capital, pe parcursul anului 2022.

 “Ne bucură şi totodată ne motivează acest premiu onorant, să performăm în comunicarea cu investitorii, să ne respectăm misiunea de a furniza informaţii în mod transparent şi responsabil, astfel încât să dezvoltăm relaţii bazate pe etică şi încredere cu actualii şi cu potenţialii investitori“, a declarat Ioan Nani, Director general al Antibiotice.

Investitorii individuali au apreciat transparenţa informaţiilor transmise despre activitatea, strategia, dezvoltarea şi perspectivele afacerii Antibiotice, calitatea raportărilor financiare şi comunicarea responsabilă din perspectiva disponibilităţii şi proactivităţii echipei companiei, responsabilă de relaţia cu investitorii.

Această recunoaştere vine să susţină orientarea companiei spre o dezvoltare sustenabilă, prin îmbunătăţirea performanţei ESG (Environmental, Social, Governance), în concordanţă cu principiile reducerii impactului asupra mediului, îmbunătăţirii impactului în societate şi transparentizării activităţii companiei în raport cu stakeholderii.

Premiul din acest an este al doilea obţinut în cadrul Galei ARIR, după cel câştigat în anul 2020 când Antibiotice s-a clasat pe locul al III-lea la categoria “Best company in IR - Retail Choise”.

Afilierea Antibiotice la ARIR în anul 2019 a fost un moment important pentru companie, venind ca o completare a strategiei de a îmbunătăţi relaţia cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionarii săi.