Interviu. Angela Creţu, CEO-ul Avon la nivel global: Anul 2023 va fi unul fără precedent, iar cea mai mare greşeală pe care executivii ar putea să o facă e să încerce să aplice soluţii care au funcţionat în alte crize

Autor: Cristina Roşca 22.11.2022

► Avon este un business de peste 4 mld. euro anual, o companie care are prezenţă în circa 70 de ţări ► România este una dintre cele mai puternice cinci pieţe pentru grup ► Avon face parte din grupul Natura ce cuprinde patru branduri operate independent. Este vorba de Avon, Natura, The Body Shop şi Aesop.

Executivul român Angla Creţu, CEO-ul Avon la nivel global, este de părere că anul 2023 va fi unul fără precedent, iar cea mai mare greşeală pe care ar putea să o facă execu­tivii ar fi să îi pună o etichetă cunoscută.

„Dacă percepi 2023 ca pe un simplu an de criză e o greşeală imensă. Va fi un an fără precedent, iar a încerca să aplici soluţii sau planuri care au funcţionat în crizele anterioare nu va funcţiona. Cu modestie, agilitate şi un strop de nebunie, va trebui să acţionezi în timp real la ce se va întâmpla în fiecare moment în piaţă“, a spus ea într-un interviu ZF.