ZF LIVE. Maria Tudorică, Genesis Property: Experimentăm nişte trenduri care au fost accelerate în pandemie şi acordăm prioritate flexibilităţii şi spaţiului hibrid

Autor: Denisa Ardelean 23.11.2022

♦ Genesis Property a demarat în aprilie transformarea parcului de business Novo Park, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în YUNITY Park.

Bookster, biblioteca angajaţilor din companii, a semnat un contract pe zece ani cu Genesis Property, firma deţinută de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri, pentru închirierea unui spaţiu în proiectul YUNITY Park din Capitală, un concept nou de real estate, dezvoltat în jurul parcului de business Novo Park din Pipera.

„Ce face unic acest proiect este în primul rând ecosistemul de opţiuni, adică poţi să vii la birou şi nu eşti blocat pe un scaun într-un sediu clasic. Poţi să ieşi afară, să vorbeşti la telefon dintr-un spaţiu verde din amfiteatru sau să ai o discuţie la o plimbare prin spaţiul verde”, a spus Maria Tudorică, commercial real estate manager al Genesis Property în cadrul emisiunii de business ZF Live. 

Genesis Property a demarat în aprilie transformarea parcului de business Novo Park, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în YUNITY Park, care va fi finalizat în primele luni din 2023, cu o investiţie totală de 50 mil. euro.