Supliment Top Employers. Interviu. Meliha Yardim, NN România, angajator de top în anul 2022: Dezvoltăm programe şi iniţiative prin care susţinem dezvoltarea personală şi profesională a fiecărui angajat

Autor: Mircea Nica 25.11.2022

♦ În acelaşi timp, acordăm foarte multă atenţie stării de bine a oamenilor din echipă şi implementăm iniţiative care susţin incluziunea şi sustenabilitatea. suntem transparenţi, ascultăm feedbackul venit de la colegi, iar asta ne-a ajutat să evoluăm împreună.

NN România, companie prezentă pe piaţa locală prin intermediul a patru entităţi, respectiv NN Asigurări de Viaţă, NN Asigurări, NN Pensii şi NN Lease, a primit certificarea de angajator de top în 2022, pentru al patrulea an consecutiv. Pentru a primi o astfel de certificare, compania dezvoltă programe şi iniţiative prin care susţine dezvoltarea personală şi profesională a fiecărui angajat, afirmă Meliha Yardim, chief HR officer în cadrul companiei.

„Dezvoltăm programe şi iniţiative prin care susţinem dezvoltarea personală şi profesională a fiecărui coleg, într-un mediu de lucru flexibil, care pune în valoare talentele şi susţine creativitatea şi performanţa. Şi, în acelaşi timp, acordăm foarte multă atenţie stării de bine a oamenilor din echipă şi implementăm iniţiative care susţin incluziunea şi sustenabilitatea“, a spus ea pentru ZF.

În prezent, NN România are aproximativ 500 de angajaţi şi 1.500 de consultanţi financiari în echipă.

„La NN, am creat un mediu de lucru motivant şi sănătos, în care colegii se pot dezvolta, iar munca este apreciată şi recompensată pe măsura realizărilor. Procesul de certificare derulat în parteneriat cu Top Employers Institute oferă NN un cadru anual pentru a evalua şi îmbunătăţi programele pe care le implementează cu scopul de a crea un mediu de lucru cât mai plăcut şi mai productiv pentru fiecare coleg din echipă, indiferent de rolul pe care îl ocupă în organizaţie şi indiferent de locul de unde lucrează“, adaugă reprezentanta companiei.

În ceea ce priveşte cultura organizaţională a companiei într-o perioadă plină de provocări, Meliha Yardim spune că organizaţia sa a mărit viteza de adaptare la schimbările aduse de contextual pandemic.

„Din perspectivă de HR, odată cu trecerea la modelul de lucru hibrid, am transformat şi adaptat atât sediul pentru a răspunde mai bine la noile nevoi, dar şi toate procesele de resurse umane, de la recrutare şi onboarding, până la evoluţia fiecărui coleg în interiorul echipei. În tot acest timp şi prin tot ceea ce facem, am continuat să punem în practică valorile noastre: ne pasă, suntem transparenţi, ne dedicăm – şi să ascultăm feedback-ul venit de la colegi, iar asta ne-a ajutat să evoluăm împreună şi să fim mereu mai buni, indiferent de provocări.“

Pe lângă pachetul salarial, angajaţii NN primesc şi o serie de beneficii fixe şi flexibile, precum şi reducuri la produsele companiei.

„Programul de compensaţie include remuneraţia fixă, remuneraţia variabilă, adică bonusul anual, dar şi beneficii fixe, flexibile, reduceri la produsele NN şi la cele oferite de parteneri şi posibilităţi excelente de învăţare şi dezvoltare.“