(P) Mandachi Hotel & Spa angajează Director General din Dubai

Autor: Publicitate 22.11.2022

Începând cu luna octombrie 2022, cel mai bine cotat hotel de 4 stele din România, conform Top Hotel Awards, Mandachi Hotel & SPA are o nouă echipă de management. 

Shane Labroy, în vârstă de 51 de ani, care a ocupat poziţia de Asst General Manager la Chelsea Group din Dubai (850 camere) si Mercure Hotel Londra (180 camere) a fost numit General Manager.

In plus, o nouă societate comercială va administra unităţile de cazare ale hotelului, sălile de evenimente, noul restaurant toscan Cucinotti şi centrul Spa.

Primele măsuri ale noii echipe de managment au fost aducerea unui Chef bucătar renumit, Anca Socoliuc, concurentă la MasterChef şi rebrandingul restaurantelor hotelului. Astfel, s-a inaugurat un nou restaurant cu specific toscan-italian, Cucinotti, a cărui imagine este Chef Patrizia Paglieri. Celebrul bucătar originar din Italia a configurat toate meniurile restaurantului a la carte, precum şi meniurile noului salon de evenimente al hotelului, Regatto, care include două săli premium, de 200 locuri şi 450 locuri. 

Pentru renovarea restaurantului a fost necesară o investiţie de 120.000 euro.

În echipă a fost cooptat cel mai cunoscut bucătar de evenimente, Bogdan Piele, care a conceput trei meniuri tradiţionale pentru noul salon Regatto.

Shane Lebroy declară că “am acceptat să vin la Suceava pentru că am primit toate asigurările că voi avea libertate de organizare şi conducere a hotelului. Dl. Stefan Mandachi isi doreşte ca Suceava să aibă cel mai bun hotel de 4 stele din România şi voi contribui la realizarea acestui obiectiv. Am numit noi şefi de departamente şi am adus personal calificat din România şi din străinătate. Ne propunem să avem un grad de ocupare de peste 80% în primul trimestru al anului 2023 şi să redefinim calitatea serviciilor în cadrul organizării de nunţi şi evenimente corporate”.

Proprietarul hotelului Mandachi, omul de afaceri Dl. Ştefan Mandachi, subliniază că nu va mai administra hotelul pe care l-a construit de la zero, încercând să se distanţeze de segmentul HoReCa.

“Am decis să închiriez hotelul unei companii specializate în management hotelier, cu experienţă vastă în domeniu. Eram în negocieri de ceva vreme. Începând cu luna decembrie, compania mea nu va mai administra hotelul, eu rămân doar simplu proprietar al clădirii, pe care o dau în chirie, alături de licenţa pentru marca Mandachi. Hotel Mandachi a devenit un real brand in turismul românesc. Nu mă mai ocup de operarea hotelului, altă companie va prelua responsabilitatea pentru calitatea serviciilor. Îmi voi canaliza investiţiile în zona online, în producţia de film şi în finanţarea altor afaceri ca Business Angel, toate detaliile sunt pe pagina mea stefanmandachi.ro”, a declarat antreprenorul Ştefan Mandachi.

Managementul hotelier va fi supervizat şi coordonat de către firma românească de consultanţă Hospes Consulting, condusă de George Cristea, companie care oferă servicii de consultanţă unor lanţuri internaţionale ca Hyatt si Hilton.

“Suntem bucuroşi să ne alăturăm proiectului MANDACHI HOTEL & SPA, o proprietate emblematică pentru turismul românesc. Expertiza profesională a noului Manager General va contribui, fără îndoială, la crearea unei culturi organizaţionale în care grija pentru oameni ocupă un element central.” a declarat George Cristea - HOSPES Managing Director

Mandachi Hotel & Spa este cel mai bine cotat hotel din Suceava conform Booking.com, având cea mai mare notă, 9.5 pe Booking cu un număr de 2.261 recenzii, şi locul 1 pe Tripadvisor.

În februarie 2022, Mandachi Hotel & Spa a devenit un veritabil centru de găzduire a refugiaţilor ucrainieni. În camerele, sălile şi birourile hotelului au fost cazaţi gratuit peste 5100 refugiaţi ucrainieni şi 1000 animale de companie. O fotografie din Mandachi Hotel a ajuns în premieră pe prima pagină a New York Times în luna martie 2022.

În anul 2020 la izbucnirea Pandemiei Covid19, Ştefan Mandachi a oferit gratuit tot hotelul cadrelor militare şi medicale aflaţi în "prima linie" în lupta cu virusul Covid19. Bunurile şi serviciile donate de compania Strong MND au fost de peste 350.000 euro.

Ambele campanii au fost realizate voluntar, fără contraprestaţii sau alte despăgubiri de la statul român.

În cadrul hotelului lucrează un număr de 65 angajati, investiţia în construcţia hotelului se ridică la aprox. 8 milioane de euro. Din 2018 până în 2022, grupul de firme din care face parte Mandachi Hotel & Spa a contribuit la bugetul de stat prin taxe si  impozite în valoare de 7.543.000 euro.