CBRE a asistat CA Immo la vânzarea birourilor sale către Pavăl Holding într-o tranzacţie de 377 mil. euro, cel mai mare „deal” din piaţa locală

Autor: Robert Manea 22.11.2022

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a consiliat CA Immo în procesul de vânzare, către Pavăl Holding, a portofoliului său de clădiri de birouri din România în valoare de 377 milioane de euro.

"Suntem foarte bucuroşi să vedem că interesul investitorilor români pentru segmentul de birouri este pe un trend de creştere rapidă. Suntem mândri că am lucrat la peste 50% din cele mai importante tranzacţii de investment din acest an. Echipa noastră de investment este acum coerentă, experimentată şi şi-a extins capacităţile." a declarat Mihai Pătrulescu, Head of Investment Properties, CBRE România.

Portofoliul din România al CA Immo este compus din şapte clădiri de birouri care beneficiază de o rată de ocupare excelentă, toate situate în zone principale ale Bucureştiului, cu o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de aproximativ 165.000 mp.

CBRE a fost singurul agent implicat în această tranzacţie şi a acţionat în calitate de consultant financiar şi imobiliar exclusiv al CA Immo.