PwC România a acordat servicii de consultanţă financiar-contabilă producătorului Fortech, fondat de antreprenorul român Călin Văduva, în vânzarea către compania americană GlobalLogic, membră a grupului japonez Hitachi

Autor: Roxana Rosu 23.11.2022

O echipă de consultanţi specializaţi în tranzacţii ai PwC România a acordat servicii de consultanţă de natură financiar-contabilă companiei româneşti de servicii software Fortech, fondată de antreprenorul român Călin Văduva, în vânzarea către compania americană GlobalLogic, membră a grupului japonez Hitachi.

”Ne bucurăm că am fost alături de firma Fortech, un jucător important pe piaţa de servicii IT din România, pentru a o sprijini să treacă spre o nouă etapă a dezvoltării sale. Colaborarea extraordinară cu echipa Fortech şi echipele celorlalţi consultanţi implicaţi, precum şi profesionalismul, dedicaţia şi efortul depus de toată lumea, au dus la finalizarea cu succes a acestei tranzacţii. Există tot mai multe oportunităţi de investiţii şi parteneriate pentru companiile româneşti din domeniul tehnologiei pe fondul unui trend crescut de digitalizare a afacerilor în toate sectoarele de activitate.”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

Tranzacţia este supusă aprobării autorităţilor de reglementare şi urmează să se încheie până la sfârşitul acestui an.