Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al familiei Pavăl, devine cel mai mare proprietar de birouri român, cu un portofoliu care trece de 800 mil. euro şi poate găzdui 35.000 de angajaţi. Bitdefender, Thales, London Stock Exchange, NN se alătură portofoliului de chiriaşi deja prezenţi în clădirile Pavăl Holding precum Endava, BCR, IBM sau ING Tech

Autor: Bogdan Alecu 24.11.2022

♦ Este pentru prima dată când numele Karinei Pavăl apare într-un comunicat oficial cu privire la o tranzacţie a Pavăl Holding şi nu este nominalizat Dragoş Pavăl. ♦ „O tranzacţie complexă, într-un timp record“, spune Karina Pavăl, vicepreşedinte Pavăl Holding, într-un comunicat al avocaţilor de la KPMG Legal-Toncescu.

Bitdefender, Thales, MassMutual, BAT, London Stock Exchange, NN sunt doar câteva nume care intră în portofoliul de chiriaşi ai Pavăl Holding odată cu achiziţia portofoliului de birouri al CA Immo din România.

Fraţii Pavăl au achiziţionat din 2018 şi până în prezent proiecte de birouri închiriate integral, cu portofolii care includ companii de tip „blue chip“ – chiriaşi internaţionali sau locali pentru care de obicei proprietarii de birouri „se bat“ pentru a-i avea în clădire.