IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing medical, a stabilit o alianţă strategică cu agenţia Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi consiliere companiilor din domeniul medical care vor să se extindă pe piaţa locală şi Europa Centrală şi de Est

Autor: Roxana Rosu 24.11.2022

IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing medical, a stabilit o alianţă strategică cu agenţia Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi consiliere clienţilor globali în extinderea businessului pe pieţele din România şi din Europa Centrală şi de Est.

În urma afilierii, agenţia se numeşte MCCANN HEALTH BRAIN & HEART.

„Parte din frumuseţea IPG Health este diversitatea de agenţii din reţeaua fără rival pe care am reuşit să o creăm la scară globală. Europa Centrală şi de Est este o piaţă cu potenţial de creştere foarte important pentru clienţii noştri globali iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reuşi să contribuim la dezvoltarea business-ului clienţilor noştri în regiune”, declară Saturnino Izquierdo, President of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Cu sediul în Bucureşti, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu, specialist cu peste 16 ani de experienţă în industria de comunicare şi advertising. Ea a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 şi are peste 70 de premii locale şi internaţionale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

 „Viziunea noastră este de a crea comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopţia şi lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o ‚obsesie sănătoasă’ de a transforma oportunităţile de business în acţiuni de informare, educare şi engagement al publicului”, declară Ruxandra Vasilescu, Managing Director.