ZF Live. Gabriel Iovu, managing partner, Expressoft Technology: Sectorul HoReCa şi-a revenit bine. Piaţa a crescut cu 42% în primele 10 luni din acest an

Autor: Alexandra Cepăreanu 25.11.2022

♦ Gabriel Iovu :„Administrăm peste 1.000 de locaţii în România şi Dubai” ♦ „Estimăm afaceri de 1,8 mil. euro la finalul anului 2022“.

Expressoft Technology, compa­nia apărută în urma fuziunii recente între furnizorii de soluţii software pentru industria ospitalităţii Expre­ssoft şi T&C NET, realizează circa 65% din cifra de afaceri din venituri recurente, înregistrând lunar peste 100.000 de euro venituri recurente.

„În prezent, am ajuns la peste 100.000 de euro pe lună doar din venituri recurente, adică undeva la 65% din cifra de afaceri o realizăm din veniturile recurente, iar pentru anul viitor ne-am propus să ajungem la 70% din venituri recurente”, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Gabriel Iovu, Managing Partner, Expressoft Technology.

El a adăugat că discuţiile despre fuziunea dintre cele două companii care furnizează software pentru jucătorii activi în industria ospitalităţii au început în urmă cu 12 ani.

„Înainte de pandemie eram pe punctul de a fuziona. Însă, pandemia a sistat proiectul, pe care l-am reluat anul acesta şi am reuşit să şi închidem tranzacţia. Procentele cu care s-a intrat în fuziune sunt de aproximativ 20% din partea T&C NET şi de 80% Expressoft. Înainte de a fuziona, acţionarii Expressoft şi alţi investitori au achiziţionat o parte din compania T&C NET.”