Noua „Transalpina” din ţara noastră. Un nou drum superb din România a fost reabilitat complet după mai mult de 40 de ani în care a fost un dezastru

Autor: Business Magazin 31.12.2022

Drumul judeţean Dieci-Dezna, un tronson în lungime de 11,3 kilometri, pe care nu s-a mai intervenit substanţial de peste 40 de ani va putea deveni un drum asemănător Transalpinei, după o investiţie de peste 4 milioane de euro, spune preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Drumul judeţean Dieci-Dezna este un tronson în lungime de 11,3 kilometri, pe care nu s-a mai intervenit substanţial de peste 40 de ani.

Anul trecut, Consiliul Judeţean Arad a început modernizarea drumului, printr-un proiect în valoare de peste 4 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean.

Cu acest drum, se vrea legarea staţiunii Moneasa de DN7 Arad-Deva, printr-o scurtătură prin care pune în valoare zona montană a judeţului Arad. Este un proiect important care vine în completarea drumului judeţean Juliţa-Mădrigeşti, de 29 km.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro